VEDAŞ İL MÜDÜRÜ İSMAİL ÖZDEMİR, KAYMAKAM AYCA'YI ZİYARET ETTİ
haber arşivAnasayfa > haber arşiv > VEDAŞ İL MÜDÜRÜ İSMAİL ÖZDEMİR, KAYMAKAM AYCA'YI ZİYARET ETTİ

VEDAŞ İL MÜDÜRÜ İSMAİL ÖZDEMİR, KAYMAKAM AYCA'YI ZİYARET ETTİ

Hakkari’nin Çukurca ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Temel Ayca Hakkari Vangölü Elektrik Dağıtım Şirketi (VEDAŞ) Müdürü İsmail Özdemir’i makamında kabul etti.

Çukurca Belediyesi'nin kardeş belediyesi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile Çukurca ilçesin de yapımı büyük bir kısmını tamamlayan prestij cadde uygulaması kapsamında yer altına alınan Türk Telekom hatları ve elektrik hatları çalışmaları ve ilçe merkez de yapılması planlanan aydınlatma direkleri hakkında  Hakkari Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi Müdürü İsmail Özdemir Kaymakam Ayca ’ya bilgi vererek çalışmaları yerinde incelediler.Kaymakam Ayca ve  Hakkari Van gölü elektrik dağıtım şirketi (VEDAŞ) il müdürü İsmail Özdemir’e Çukurca Vangölü Elektrik Dağıtım Şirketi  İlçe Şefi Hacı Turan da eşlik etti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Ayca; “Belediyemiz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile çalışmasını yaptığımız Çukurca prestij cadde projemiz devam ediyor. Son aşaması olan kaldırımlar ve asfalt kısmını tamamladık. Çukurca prestij caddesinin en önemli ayaklarından biri aydınlatma şebekelerini yer altına alınmasıydı şu anda bu çalışmamızında sonuna geldik. Ben bu çalışmalara olan katkılarından dolayın başta VEDAŞ il müdürümüze ve VEDAŞ’ın buradaki çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Çukurca prestij caddemize çok anlamlı bir katkı sağlamış oldular. Bunun dışında da üs bölgelerimizin aydınlatması ve elektrik şebekesinin verilmesi de de VEDAŞ yetkilileri hassasiyetle çalışıyorlar bu anlamda da kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Hakkâri VEDAŞ İl Müdürü İsmail Özdemir yaptığı açıklamada; “öncelikle sayın kaymakamımızın ilçemizde başlatmış olduğu bu restorasyonu ve prestij cadde çalışmalarından dolayı ben bir Hakkarili olarak kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz VEDAŞ ekibi olarak  prestij caddesin de bulunan elektrik şebekelerin tamamını yer atlına aldık. Türkiye’nin en ücra köşesinde ki Çukurca’nın böyle güzel bir yer altı şebekesine kavuşması biz VEDAŞ ekibi çalışanları çok memnun etmiştir.

Sayın kaymakamımızın burada yürüttüğü çalışmalarına güç nispetinde desteklerimiz devam edecektir” dedi.

18.10.2018

Yeşil Çeşme Mah. Cumhuriyet Cad. No: 5 Çukurca Belediyesi Çukurca / HAKKARİ